Corona update

Allereerst hoop ik dat u en uw naasten nog steeds gezond zijn in deze bizarre tijd. Waarschijnlijk loopt uw inbox, net als de mijne, over van alle updates over het corona virus. Daarom stuur ik geen e-mails, maar informeer u hier gewoon even over dit onderwerp.

 

Ik kan me voorstellen dat u zich afvraagt wat alle wijzigingen betekenen voor het bestellen en bezorgen van Dorothy's koffie. Kort gezegd: niet zo heel veel. Met een groeiend aantal thuiswerkers merk ik dat het aantal online bestellingen wel iets toeneemt. Er wordt meer thuis meer koffie gedronken en mijn "thuiswerk-pakket" groeit in populariteit. Maar tot nu toe kan ik deze bestellingen goed aan en er wordt nog steeds bezorgd door DHL. Alleen bezorgen ze wel iets minder vaak, dus uw bestelling kan er soms iets langer over doen.

 

Ik hou nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en zal snel schakelen als dat nodig is. De komende tijd blijf ik gewoon branden en verpakken en hoop ik u gewoon van mijn topkwaliteit Tanzaniaanse koffie  te kunnen blijven voorzien. En om het corona-virus te verslaan kunt u nu ook unieke koffiezeep bestellen in mijn webwinkel. Ik wens u veel sterkte, succes en vooral een goede gezondheid!