De Kilimanjaro Coffee Tour

Mijn koffie komt van Mount Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika in het Noorden van Tanzania. Het is een fantastisch mooie omgeving waar mijn koffie vandaan komt. Veel mensen gaan naar Tanzania om de Kilimanjaro te beklimmen, maar eigenlijk is het nog leuker om de Kilimanjaro Coffee Tour te doen. Tijdens deze tour van ongeveer een halve dag, loopt u met één van de koffieboeren over de groene hellingen. U zult ervaren hoe het leven van een koffieboer en zijn familie is en u leert het hele koffieproces kennen, van 'bean' tot 'cup'. Uiteraard kunt ook langer blijven om bijvoorbeeld nog een nacht op hun prachtige camping te verblijven of om de Chagga History Hike, de Cultural Village Walk of the Mongyoni Falls Adventure te beleven.

Unieke ervaring van 'bean to cup'...

Deze 3 tot 4 uur durende tour is echt een unieke ervaring. Hierna smaakt uw kop koffie echt anders. U ervaart zelf het hele proces van koffieboon tot een vers gemaakte kop koffie

 

Lokale lunch

Een onderdeel van de Coffee Tour is een heerlijke lunch met lokale Tanzaniaanse gerechten, bereid door de lokale groep vrouwen.


Voor meer informatie of locatie:

Kahawa Shambani - Cultural Tourism

Uru Msuni, Moshi, Kilimanjaro,

Tanzania (East Africa)

http://kilimanculturaltourism.com/


Impressies van de Kilimanjaro Coffee Tour