· 

Dorothy's Coffee Experience open!

In mijn nieuwe onderkomen aan De Schelp 18 in Leek kun je het hele proces van "bean to cup" ervaren. Tijdens "Dorothy's Coffee Tour" neem ik je mee op reis, vanaf de koffieplantage tot aan je eigen gebrande koffie en een koffieproeverij als afsluiting. Daarna kun je zelf bepalen of en welke soort koffie je het lekkerst vindt. In ieder geval weet ik dat je koffie na deze ervaring echt anders gaat smaken.

 

Persoonlijk geloof ik dat duurzaamheid alleen zin heeft als mensen begrijpen waar hun product vandaan komt en wat er allemaal mee gebeurt. Ook directe relaties dragen bij aan meer begrip en bereidheid tot het betalen van een hogere prijs zodat de koffieboeren er echt beter van worden. Directe ontmoetingen met de koffieboeren zou daarom de beste keuze zijn, maar dat gaat nu even niet vanwege de Covid-19 crisis. Maar des te meer welkom in Dorothy's Coffee Experience. Karibuni sana! Klik hier als u meer informatie wilt of als u wilt boeken.