Koffie emissieloos van Antwerpen naar Leek!

In 2022 zet ik weer een stap met Dorothy's Coffee om de meest duurzame koffie in Nederland te worden. Mijn ongebrande (groene) koffie wil ik per zeilschip van Antwerpen naar Leek vervoeren. Hierover ben ik al in contact met "Vrijbuiter Zeilen"

 

Zo lever ik mijn (kleine) bijdrage aan minder emissies door zoveel mogelijk duurzame vormen van vervoer te gebruiken. Hier kun je meer lezen over de positieve impact van mijn koffie.

 

Ook heb ik sinds juni van dit jaar meer dan 200 kg 'zerowaste' koffie verkocht. Dat scheelt nu al zo'n 5,5 kg verpakkingsafval. En 'last but not least' kan ik dit jaar al 10 weesjongeren ondersteunen met het betalen van schoolgeld. Meer informatie over mijn missie vind je hier.

 

Dorothy's Coffee © is eigenlijk een reis naar steeds meer positieve impact. Door mijn koffie te kopen reist u met mij mee. Met als onze bestemming: een betere en mooiere wereld. Reist u mee?