De reis van koffie

In Dorothy's Coffee Experience in Leek (Gr) kun je de hele reis van koffie beleven. Tijdens de Koffietour neemt Dorothy je mee van koffieplant op de Kilimanjaro tot aan een kop koffie. Op het eind van de tour brand je je eigen bonen en krijgt deze mee naar huis.

 

Dorothy's Coffee Tour is een 2,5 uur durende "reis" en een unieke beleving die je niet snel vergeet. Na deze tour, inclusief een koffieproeverij, smaakt je kopje koffie echt anders. Het programma is geschikt voor kleinere groepen, tot maximaal 9 personen. Voor grotere groepen (tot ca. 20 personen) is een Koffietour 'op maat' mogelijk.

 

 

De tour is alleen op donderdag, vrijdag of zaterdag te boeken. Andere dagen zijn mogelijk in overleg. Je kunt hier direct boeken of bel/App voor meer informatie: 06 - 12 78 49 76.