Nieuw jaar, nieuwe oogst, nieuwe doelen!

Na een mooie afronding van 2023, zijn we nu alweer 2 weken open.  De eerste 3 pallets met 1.800 kg van de nieuwe koffieoogst van Mount Kilimanjaro zijn binnen.

 

Ook hebben we ons doel voor dit jaar weer vastgesteld: na de 28 van vorig jaar, willen we dit jaar voor 30 weesjongeren het schoolgeld betalen. Van iedere kilo koffie die we verkopen is 1 Euro bestemd voor het schoolgeld. Voor elke jongere is 400 Euro per jaar nodig om een technische studie te volgen aan de KVTC in Umbwe op Mount Kilimanjaro (Tanzania).

 

Daarnaast hebben we dit jaar een doel gesteld voor onze "zero waste" koffie. Na vorig jaar bijna 1650 kg koffie zonder verpakking te hebben verkocht, gaan we dit jaar voor 2.500 kg, oftewel 70 kg minder verpakkingsafval! Helpt u ook weer mee om onze doelen te verwezenlijken? Lees hier meer over onze missie.